A www.festettagyak.hu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról. A személyes adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint a látogatók ezzel kapcsolatos jogairól, és azok érvényesítésének lehetőségeiről.

 

1. Az adatkezelő

 

Az adatok kezelője az Ágymester Manufaktúra Kft. (székhely: 2360 Gyál, Szent istván u. 16., cégjegyzéksázm: 13-09-066409, adószám: 10812149-2-13)

 

2. A kezelt adatok köre

 

A honlap megtekintése során automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben - a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. Az üzemeltető ezen adatokat nem kapcsolja össze személyes adatokkal.

 

Az Ágymester Manufaktúra Kft. által működtetett weboldalak önként megadott személyes adatokat (pld. regisztráció) nem kezelnek, honlapjainkon regisztrációhoz kötött szolgáltatások (belépés, web áruház) nem működnek!

 

3. Az adatkezelés célja

 

A felhasználók és az adatkezelő közötti folyamatos kapcsolat a közvélemény kutatást szolgálja.

 

A látogatás időpontja, valamint a böngésző és operációs rendszer típusának felvétele és tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.

 

Az Ágymester Manufaktúra Kft. a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel, azokat kizárólag a szolgáltatásai fejlesztéséhez, a hirdetési felületek értékesítéséhez és saját kutatás, statisztika készítéséhez használja fel. Az ezekről készült kimutatások publikálása csak olyan formában történik, amely nem alkalmas az egyes felhasználók egyedi beazonosítására.

 

4. Az adatkezelés időtartama

 

Az Ágymester Manufaktúra Kft. nem vállalja a felelősséget a már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, korábbi oldalaiért. Ezek eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodni.

5. Az adatokhoz hozzáférők köre, adatfeldolgozók

 A felhasználók által létrehozott adatokhoz az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá.

 

6. Jogérvényesítési lehetőségek

 Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy az Ágymester Manufaktúra Kft. megsértette személyes adatok védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.

 Az adatvédelmi elvek kialakításakor az 1992. évi LXIII. számú - személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló; illetve az 1998. évi VI. számú az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során - törvényt vettük alapul.

 

 


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés