Kiegészítők

Egy kis vállalkozás hétköznapjai igen fordulatosak, ezért mintatermünk és manufaktúránk személyes meglátogatása esetén minden kedves vevőnktől előzetes telefonos időpont egyeztetés szeretnénk kérni a
+36/30/447-56-12
-es mobilszámon vagy e-mailen! Abban az esetben is, ha nyitva tartási időben érkezik! Erre azért van szükség, hogy manufaktúránk minél több szép ágyikót hagyhasson az utókorra.
Ezért a figyelmességért cserébe azt ajánljuk fel, hogy telefonos időpont egyeztetés esetén mintatermünk meglátogatása a nyitva tartáson kívül/túleső időpontban is lehetséges!

Nyitvatartásunk:

Hétfő: ez a hosszú napunk, délelőtt 11-től este 18 óráig várunk benneteket, amennyiben szóltok, hogy érkeztek. Ha nincs bejelentkező 17h után hazamegyünk!

Kedd: délelőtt 10-től délután 17 óráig

Szerda: délelőtt 10-től délután 17 óráig

Csütörtök: délelőtt 10-től délután 17 óráig

Péntek: délelőtt 10-től délután 17 óráig

Szombat: délelőtt 9-től 13 óráig

Vasárnap nem dolgozunk és a telefonokat sem vesszük fel!Címünk: 2360 Gyál, Szent István u. 16.

Mobiltelefonunk: +36-30/447-56-12


Eljutás hozzánk autóval:

Gyál Budapest közvetlen szomszédságában lévõ kisváros, gyakorlatilag összeépülve a fõvárossal.
Személygépkocsival Budespet legtávolabbi pontjáról sem több a menetidõ, mint ötven perc.
Gyál mellett halad el két autópálya is, az M0 új szakasza és az M5. Így az ország egyetlen pontja sem igazán távoli. Ha személygépkocsival kerestek fel bennünket, akkor keressétek meg a Kőrösi (Nagykőrösi) utat Gyálon (ez a város fő közlekedési útja, itt található a MOL kút). A Szent István utca a Kőrösi mellett futó első párhuzamos utca. Az M5-ös a gyáli kihajtóig ingyenes!

Eljutás hozzánk BKV-val:
A cég telephelye és mintaboltja a BKV buszaival is megközelíthető. A 3-as metró vonalán található "Határ út" megállótól napközben a 94 gyors, illetve 94E, vagy a Boráros térről az 55-ös busszal kell elutaznod az Ady Endre utcáig. Innen öt perc gyaloglással jut el hozzánk.A buszjáratok néha megszûnnek, újak alakulnak, a legbiztosabb a BKV útvonaltervezõje: www.utvonal.bkv.hu

Eljutás hozzánk vonattal:
Amennyiben vonattal érkezel, akkor Gyál-Felsõ állomáson szállj le. Onnan tíz perc gyaloglás a Szent István utca. Vonatozáshoz MÁV menetrendet itt tudod megnézni!

Eljutás kerékpárral:
Az utvonalterv.hu kerékpáros opcióját kijelölve ideális kerékpár útvonalak adódnak. A Buda vagy a pesti kerületek közül a IX., IV. XIII. kerület felöl érkezõknek azt ajánljuk, hogy a Duna mellett jöjjöjenk el Soroksár központjáig, majd ott egy kevésbé forgalmas hátsó úton (Vecsés út, Tangazdasághoz vezetõ út, Békeharc utca, majd Dózsa György út) érkezzenek be a Gyál melletti Pestimrére. Visszafelé is érdemes Soroksáron keresztül érkezni a fõvárosba, és megállni egy jó sváb vendéglõben vagy megnézni a Kis Dunát.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés