Házhoz szállítás:

 Az Ágymester Manufaktúra kívánságra házhoz szállítja neked a megrendelt matracodat. Határainkon innen, de örömmel azon túl is: Felvidékre, Partiumba, Délvidékre, Burgenlandba. A távolabbi pontok esetén is találunk megoldást.

Határainkon innen és a határ közeli magyar lakta területekre 3900 forintért visszük el saját magunk vagy adjuk fel a Magyar Postán keresztül a 80x160-as méretű, 90x200-as méretű és az egyedi gyerekmatracokat. A gyerek és felnőtt ágykereteinket országszerte kiszállítjuk és össze is szereljük. Ezek során szállítjuk ki a gyerekmatracokat is. Ezért gyerekmatracok kiszállítása éppen arra várható, amerre az ágyainkkal is járunk. A legtöbb szállításunk budapesti, de számunkra nagyon-nagyon fontos a vidék, nagyon sokat járnak a teherautóink vidékre! Amennyiben reális időn belül nem járunk arra ahonnan a gyerekmatracodat rendelted, akkor a Magyar Postán keresztüladjuk fel a matracodat. Ennek költsége ugyanannyi, mint hami szállítanánk ki. Értesítünk, amikor feladtuk a matracodat, jellemzően egy-két napra rá jelentkezik a postás bácsi. A matracokat utánvéttel adjuk fel a postán keresztül, azaz neki kell majd fizetni.

Amennyiben mi tudjuk házhoz szállítani a matracodat, akkor szállítás előtt időben időpontot egyeztetünk. Mindenféleképpen alkalmazkodunk a megrendelőink időbeosztásához, egy kicsit kérünk benneteket, hogy ti is segítsetek nekünk. A kiszállítást végző kollégánknál lévő telefon száma: +36-30/447-76-80. A kiszállítás napján esetleg ti is hívhatjátok, hogy éppen merre tart. Ő is keres benneteket, az ő dolga, természetesen, de a nyakában egy harminc kilós tölgyfa ágyoldallal néha elfelejti megtenni ezt a számotokra ideális időben.

Amennyiben nem kérsz szállítást a matracodhoz, akkor nyitvatartási időben át tudod venni őt. Mielőtt érkeznél hozzánk ez ügyben, értesíts bennünket, mert elég sokat rohangálunk napközben. Köszi!




©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés