Kiegészítők

Fiókos ágyneműtartós ágyak

Rövid leírás:  Fiókos ágyneműtartós francia ágykeretek galériája

Kulcsszavak: fiókos ágyneműtartós ágykeret

Árinformáció:  ezeket az ágyakat minden fa és fém alkatrészükkel, de a matracok nélkül 180.000-450.000 forint közötti áron készítettük el

Kérdésedet felteheted nekünk itt


  

 

 


{tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}


Ezeknél az ágykeret típusunknál az ágykeret aljába beépített fiókok biztosítják a pormentes tárolás lehetőségét. Ezért ezeket az ágyikóinkat leginkább a család női tagjai kedvelik. Az ágyak alatti fiókrendszerek masszív fa kereteken gurulnak, ezeket nagyon masszív fa keretekre építjük. Erről képeket a „Fontos részletek” menüpont alatt találsz, érdemes elolvasni.
Az ágyak bármelyik részére tudunk fiókokat készíteni: az ágyak oldala alá, a lábvégébe, egymás mellé, egymás alá. Ahogy neked ideális. Speciális tárgyak tárolását is meg tudjuk oldani fiókokon keresztül: készítettünk már vasalódeszkának és bukósisaknak is egyedi zárt tárolót az ágy alá. A fiókrendszerek elkészítése összetett feladat nekünk, neked ugyanakkor haszon, előny, mert ez életedet megkönnyíti.
A képek alapján láthatóak a magyar vevők kedvenc formavilága. Ettől természetesen el tudunk térni, nyitottak vagyunk minden formai igényre. A képeken látható ágyak egyedi megrendelésre készültek: személyre szóló volt az ágyak számos paramétere, a színe, a matrac, a fejvég magassága. Neked is szívesen készítünk egyedi fiókos ágyneműtartós ágykeretet!


{/tab}

{tab title=Szinek}

 

Természetesen bármilyen színben el tudjuk készíteni, sokféle felületi hatással. Ezt a képeken is lehet látni. További részleteket a felületkezelésről szóló menüpontban olvashatsz!

 

{/tab}

{tab title=Anyagok}

 

A fenyőfa több fajtájából, juharfából, tölgyfából, diófából, cseresznyefából készítjük ezeket a típusokat is. Mindegyik alapanyag jó választás. A legtartósabb, gyakorlatilag örök a tölgyfa.

 

{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Ágyneműtartós ágyak    Tölgyfa ágyneműtartós ágyak


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés