Kiegészítők

Tölgyfa ágyneműtartós ágyak

Rövid leírás: Örökké tartó családi kedvencek

Kulcsszavak: tölgyfa ágykeret, ágyneműtartós ágy tölgyfa, fiókos ágy

Árinformáció:  ezeket az ágyakat 280.000 Ft és 450.000 Ft közötti összegért készítettük el.


Kérdésedet felteheted nekünk itt


  

 

 

 

 


{tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}


A leggyakrabban rendelt családi ágy típusok a tölgyfa ágyneműtartós ágyak. Akik ilyet rendelnek, azok hosszútávra keresnek egy szerethető, megbízható és nagyon jó ágyat, amely évtizedekig szolgálja a családot. Pont olyat, amilyen a családnak jó.
Leginkább az ágy alatti beosztás fontos ezekben az ágyakban, a fiókok, a rekeszek, ágyneműtartók. Minden családnak olyat készítünk, ami számára ideális. Formailag az egyszerűbb, letisztult vonalaktól a klasszikusig, modernig, egyediig tart a skála.{/tab}

{tab title=Szinek}

 

Az ágy színét olyanra készítjük el, hogy illeszkedjen a hálószoba többi bútorához. Nagyon sok színben el tudjuk készíteni, sokféle felületi hatással a tölgyfa ágyadat. Alapvetően a sötét árnyalatok mutatnak jól rajta és a natur felületkezelés, különösen az olaj. Világos felületeket nehezebb utánozni tölgyfa alappal. Festeni szépen lehet, tapasztalatból tudjuk, hogy a fedett festett fehér felület alatt is lehet érezni a tölgyfa tekintélyét.

 

{/tab}

{tab title=Anyagok}

 

A tölgyfa az tölgyfa. Addig tart, amíg a világ és még két nap. A mechanikai sérüléseknek ellenáll. Sokszor összeszerelhető és szétszedhető ágyakat lehet belőle készíthet. Értékes keményfa. Jobb természetű, mint a bükkfa, amely szintén keményfa, de nem jó természetű fa fajta. A tölgyfa az igazán jó, évtizedekig tartó alapanyag szerethető ágykeretekhez.

 

 

{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Fenyőfa ágyneműtartós ágyak    Ágyneműtartós ágyak egyéb fából


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés