Kiegészítők

Ha kicsit vigyázol rá, ő is megteszi a magáét!

Rövid leírás: Egyedi ágyneműtartós ágykeretek fenyőfából

Kulcsszavak:ágyneműtartós ágy, fenyőfa ágyneműtartós ágy, egyedi fenyő ágyneműtartós ágy

Árinformáció: ezeket az ágykereteket 170.000 és 250.000 Ft között készítettük el.Kérdésedet felteheted nekünk itt


  

 

 


{tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}


Az ágyneműtartós ágyainkat akár fenyőfából is el tudjuk készíteni úgy, hogy masszívak, erősek, tartósak legyenek. Ezután már csak a fa felületére kell vigyázni. Mutatós felületeket lehet készíteni a szép rajzolatú fenyőfán. Az összetettebb fiókos kiviteleket valamennyivel olcsóbban tudjuk megvalósítani fenyőfából, mint keményfából.
Több ágyneműtartós ágyat készítettünk az elmúlt években vörösfenyőből. A vörösfenyő közel olyan erős fa fajta, mint a tölgyfa. Azoknak ajánljuk ezt az alapanyagot, akinek a hálószobájába mindenféleképpen a fenyőfa színe és erezete illik (például beérett fenyőfa padló, beépített bútorok fenyőfából), de az ágyat használók súlya miatt erősebb faanyagra van szükség.

A következő fenyőfa fajta, amit a fenyőfa ágyak kapcsán meg kell említeni, az a cirbolya fenyőfa. Ez a fa fajta a svájci Alpokban őshonos. Különlegesen jó élettani hatása van, ezt már akkor megtapasztaltuk, amikor először dolgoztunk vele a műhelyben. Akit érdekel a fa részletesebben, nézzen utána az interneten, mert nagyon sokat írnak róla. A háromsoros összefoglalások gyártása nem a mi dolgunk, sokkal inkább a cirbolya fenyő ágyak gyártása. Készítettünk már ágyneműtartósat is ebből a fajtából, tényleg fantasztikus illata van. Éppen emiatt mindig nyersen hagyjuk a fa felületét.{/tab}

{tab title=Szinek}

 

A fenyőfa egyik előnye, hogy meseszép erezete van. Jól mutat natur lakkozva, de különösen pácolva majd lakkozva. Festeni is szépen lehet. Az olajozást nem szereti, természetes felületkezelés közül a viaszolást ajánljuk, kellemes matt felülete lesz tőle a fának.

 

{/tab}

{tab title=Anyagok}

 

A fenyőfa hátránya, hogy puha fa, ezért sérülékeny, vigyázni kell rá. Szerkezeti hátrányait mi asztalosipari munkával csökkenteni tudjuk. Szép erezete miatt mutatós pácolva, színezve. Több fenyőfa fajtából dolgozunk: ezek közül a nem fenyőfa tulajdonságú vörösfenyő és a különleges cirbolyafenyőre hívjuk fel a figyelmet.

 

{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Tölgyfa ágyneműtartós ágyak     Ágyneműtartós ágyak egyéb fából


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés