Kiegészítők

Ágyneműtartós kivitelű ágykeretek festett felülettel

Rövid leírás: Fiókos és nem fiókos ágyneműtartós francia ágykeretek festett felülettel

Kulcsszavak: festett ágyneműtartós ágykeret, egyedi ágyneműtartós ágykeret

Árinformáció: ezeket az ágyakat minden fa és fém alkatrészükkel, de a matracok nélkül 180.000 - 400.000 forint közötti áron készítettük el.

 

Kérdésedet felteheted nekünk itt


  

 


{tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}


Nem most kezdtük el az ágykereteink fehér festését. Már lassan egy évtizede, hogy a festett (leginkább) fehér felületkezelés rögös útjára léptünk. Ma már a festett (fehér) felületkezelésben nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk, vásárlóinknak szép, mutatós, de hosszú távon praktikus, kezelhető, tisztítható festett felületeket tudunk készíteni. Sőt, nem csak a klasszikus fedett festett, hanem antikolt, koptatott, tört fehér, patinázott kiviteleket is.

Egy fehér ágyneműtartós ágykeret mutatós és egyben praktikus is. A festés a legegyszerűbb formát is látványosan feldobja, igényessé, különlegessé teszi. Érdemes ezt a szép, de mégis praktikus ágykeret-megoldást választani!


{/tab}

{tab title=Szinek}

 

Festett, lazúros vagy szinte bármilyen antikolt kivitelben is rendelhetsz! Mindkét felület esetén a festék rétegére még lakkot is fújunk, hogy a bútor felülete vizes ruhával áttörölhető legyen. A fedett festés nem csak fehér lehet, más festett szín is! Ezt RAL skálából tudod kiválasztani vagy együtt kiválasztjuk itt a bemutatótermünkben! A fehér felületkezelésről sokat olvashatsz a felületkezelésről szóló fejezetben.

 

{/tab}

{tab title=Anyagok}

 

Jóllehet egy festett felületkezelés szinte teljesen eltakarja a fa erezetét, a fa fajtája mégsem közömbös ilyen esetben sem. A puha fák felülete sérülékenyebb, a keményfáké jobban ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Bármilyen fából elkészítünk festett ágyneműtartós ágykeret.

 

{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Fiókos ágyneműtartós ágyak    Fenyőfa ágyneműtartós ágyak


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés