Kiegészítők

Mindent elnyelő családi kedvencek


Rövid leírás: Nem fiókos ágyneműtartós francia ágykeretek galériája


Kulcsszavak: ágyneműtartós ágykeret, egyedi ágyneműtartós ágykeret

Árinformáció: ezeket az ágyakat minden fa és fém alkatrészükkel, de a matracok nélkül 150.000 - 400.000 forint közötti áron készítettük el.

 

 

Kérdésedet felteheted nekünk itt


  


{tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}


A leggyakrabban rendelt ágykeret típus az ágyneműtartós ágykeret. A képek alapján láthatóak a magyar vevők kedvenc formavilága. Ettől természetesen el tudunk térni, nyitottak vagyunk minden formai igényre. A képeken látható ágyak egyedi megrendelésre készültek: személyre szóló volt az ágyak számos paramétere, a színe, a matrac, a fejvég magassága. Neked is szívesen készítünk egyedi ágyneműtartós ágykeretet!

Az árinformációban szereplő ár intervallum elég tág, ez azért lehet, mert a nagyon egyszerűtől a keményfa fiókos párnázott fejvégűig tartanak a lehetőségek. Nem biztos, hogy egy nagyobb nyaralás árába kerül az az ágyneműtartós ágy, amelyet megálmodtál magadnak! Erről úgy tudsz meggyőződni, ha árajánlatot kérsz tőlünk!


{/tab}

{tab title=Szinek}

 

Természetesen bármilyen színben el tudjuk őket készíteni, sokféle felületi hatással. Erről részletesen a felületkezelésről szóló menüpontban olvashatsz!

 

{/tab}

{tab title=Anyagok}

 

Puha, félkemény és kemény fa fajtákból készítjük az egyedi kivitelű ágyneműtartós ágyaink. A puha fából készülő kiviteleket is el tudjuk készíteni kellően erősre, de a fa felületére vigyáznod kell majd. A félkemény fa fajtákat akkor ajánljuk, ha ugyanolyan bútorok vannak a lakásodban, például juharfa, égerfa, nyírfa laminált bútorok. A keményfa az igazi választás, a kemény fa fajtákból készülő ágyneműtartós ágyak évtizedekig szolgálnak, bírják a gyerkőcök ugrálását, egyéb rosszalkodásait, és a felületük a legellenállóbb a felületi sérülések ellen! A fa fajtákról még többet olvashatsz a faanyagokról szóló részben!

 

{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Fehér ágyneműtartós ágyak    Fiókos ágyneműtartós ágyak


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés