Kiegészítők

Milyen egy jó ágyneműtartós ágy?


Lényegre törően pontokba szedtük, hogy milyen számotokra egy igazán jó ágyneműtartós ágy? Mitől fogjátok évtizedekig szeretni, örömmel használni, mitől lesz a család kedvence?
A neked jó ágyneműtartós ágy az a te ágyneműtartós ágyad!Talán a legfontosabb, hogy a saját személyes igényeidre készíttess ágyneműtartós ágyat! Úgy alakíttasd ki a matrac alatti pakolós helyeket, ahogy neked és kedvenc használati tárgyaidnak jó, úgy legyenek benne fiókok, ahogy számodra ideális. Olyan legyen a formája és a színe, ami a te szívedhez van közel, az ágy stílusa adjon tükrözzön téged, mert az ágyad Te vagy! Bármit megvalósítunk, amit az ágyneműtartós ágyad kapcsán benned felmerül!

  Praktikus
Apró részletek mennyire fontosak, hogy egy használati tárgy valóban megkönnyítse az életünket! Az ágyneműtartós ágyak kapcsán az egyedi igények szerint kialakított fiókok, fiók rendszerek vannak általában az első helyen, de fontos az ágynemű szellőzése, a pormentesség, az könnyű kitakaríthatóság és az erős fenéklemez is. Vagy bármi más, ami neked fontos! Készítettünk már bukósisakok tárolására ideális elpakolós részt ágyneműtartós ágyba, ahogy a vasalódeszkához alkalmazkodó keskeny fiókot is. Számunkra ezek kedves emlékek, a vevőink számára örömteli használat!


Könnyen használható
Megkönnyítse az életedet, ez nagyon fontos. Nagyon sok családban szükség van egy jó ágyneműtartós ágyra. Ugyanúgy, mint egy jó nagy családi kombi autóra, amiben mindennek van helye, ami a családnak fontos. Ezért a te használati szempontjaid nagyon fontosak! Ezek apró részletek, és neked számítanak igazán. És persze nekünk is!Jó nagy a pakolósa!
Úgy bizony! Ez nagyon sok vásárlónknak fontos, ezért jönnek hozzánk. Mi szinte mindig a bútorboltokban kapható ágyakhoz képest magasabb matracmagasságú ágyakat készítünk. Ezt a jó szokásunkat az ágyneműtartós ágyak esetében is megtartottuk. Mert ugye minél magasabban van a matrac, annál több értékes hely marad az ágy alatt, annál több mindent el tudtok pakolni!


 

Biztonságos
Ha ennyi minden működik egy ágyon, ha alszotok, pakoltok, ugráltok, mesét meséltek, altattok, reggeliztek benne, akkor nagyon fontos, hogy elég erős legyen, ne legyen kiálló sarkai, élei, ne csapódjon semmi senkinek a kezére, ne szoruljon oda semmi sehova. Ezek számunkra alapvető szempontok, amikor ágyneműtartós ágyat készítünk. Ha ezeken felül neked még fontos valami az ágy használatának biztonsága szempontjából, azt jelezd felénk!

 

 

Erős
Az évtizedekig használt család kedvencében kell anyag legyen. És van is. Általában jellemző ránk, hogy túlbiztosított, egyszerű szerkezetű ágykereteket készítünk, amelyekben sok anyag van. A galériákban látható képekből is kiderül ez.

 


 

  

 

 

 

  

 


Könnyen takarítható
Egy jól elkészített ágyneműtartós ágy alá szinte nem megy por. De a takaríthatóság természetesen nagyon fontos. Az elmúlt években megtapasztaltuk, hogy a vásárlóinknak ez a szempont mennyire fontos. Ezt úgy oldottuk meg, hogy az ágyneműtartó alján található fenéklemezek több darabból készülnek, ezért könnyű kivenni őket az ágykeret aljából, ráadásul egy plusz alsó keret miatt a fenéklemezeket nem is szükséges lerögzíteni az ágyhoz. Ezek a részletek így nem beszédesek, de a honlapon található képeken láthatjuk.

 

Szép színű
A felülettel csodákat lehet művelni. Mi óriási energiákat öltünk abba, hogy érzetre is szép, különleges felületeket tudjuk létrehozni a fán. Lakkokból többfélét használunk: mattot, selyemfényűt és fényeset, pácokból szinte minden színt el tudunk készíteni, festeni is tudjuk a fát, nagyon sok fehér, tört fehér felületet készítünk, festékek, viaszok és olajok felhasználásával különleges felületeket is el tudunk készíteni.

 


Szép formájú
Szép, ami neked szép. Ez nem feltétlenül díszítettet jelent, lehet teljesen egyszerű, letisztult is. De meg tudunk valósítani összetettebb formákat is. Meseszép ágyakat. Szeretnénk, ha minél több érték maradna utánunk, és szeretjük azt is, amikor a megrendelőink hitetlenkedve nézik az elkészült ágyukat: nem hitték volna, hogy ilyen szépet kapnak idehaza!Könnyen szét és összeszerelhető
Egyszerű, túlbiztosított és erős szerkezeteket készítünk. Ennek másodlagos előnye, hogy az ágyneműtartós ágyaink könnyen szét és összeszerelhetőek. Ez egyrészt a mi munkánkat is megkönnyíti: a legbonyolultabb ágyneműtartós ágyakat is az összeállított rész alkatrészekben ki tudjuk szállítani a címetekre és össze is állítjuk. Ugyanezt visszafelé ti is meg tudjátok csinálni majd: adott esetben – például költözéskor - könnyen szétszedni az ágyat, amely ezáltal könnyen szállítható is.
©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés