Kiegészítők

Ágyneműtartós ágyak egyéb fából

Rövid leírás: A tölgyfán kívül is van élet!

Kulcsszavak: diófa, juharfa, cseresznyefa, cirbolyafenyő

Árinformáció:

Kérdésedet felteheted nekünk itt


  

 

 

 

 

 


{tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}


Nem csak tölgyfából lehet olyan ágyneműtartós ágyat készíteni, amely értékesnek és tartósnak is mondható. Ágyneműtartós ágynak ajánljuk még a juharfát, diófát, cseresznyefát, cirbolyafenyőt, vörösfenyőt, indokolt esetben a bükkfát.
Ezek a választások akkor merülnek fel, ha a tölgyfa hangulata nem passzol a hálószobába. Túl komor, túl konzervatív. És persze akkor is, ha valaki beleszeret a diófába, a cseresznyefába, megcsapja a cirbolyafenyő illata.
Ebből látható, hogy segítünk a megfelelő fa fajta kiválasztásában, tudjuk melyik fa fajta jó választás, segítünk a harmóniák kialakításában is.{/tab}

{tab title=Szinek}

 

Az említett fa fajták, mint a dió, a cseresznye, juhar naturon mutatnak a legszebben. Olajjal vagy lakkal felületkezelve. Ezek közül az olaj kifejezetten szépen emeli ki ezeknek a fajtáknak az erezetét. A juharfát lehet és érdemes pácolni, mert nemes és klasszikus felületeket tudunk elérni így.

 

 

{/tab}

{tab title=Anyagok}

 

Diófa, cseresznyefa, juharfa, cirbolyafenyő, néha bükkfa. Szóba jöhetnek egzotikus fa fajták is, mint wenge, mahagóni. A juhar semleges közülük, a többi típus érzelmi választás.

 

{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Ágyneműtartós ágyak    Fenyőfa ágyneműtartós ágyak


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés