Kiegészítők

 

Fontos részletek


Itt az ágyneműtartós ágyak fontos részleteivel kapcsolatban olvashatsz hasznos információt, különös tekintettel az ágyneműtartós ágyaink esetében használt szerkezeti megoldásainkra.
Leginkább az ágyneműtartós rész hasznos kihasználása miatt vásároltok ágyneműtartós ágyat. Mi minden ágyneműtartós ágy kapcsán érdeklődő vásárlónk esetén figyelünk arra, hogy az általa elképzelt ágyneműtartós ágy pakolós része minél jobban, praktikusabban kihasználható legyen.

 

 Ágyneműtartós ágy alapvetések

Mi minden ágyneműtartós ágy tároló részét úgy készítjük el, hogy az minél zártabb, minél pormentesebb, minél praktikusabban és könnyedebben használható legyen. A vásárlói igények alapján be tudjuk állítani a pakolós rész hasznos területét, az ágyneműtartós rész felett helyet kapó matrac magasságát. A matracot minden esetben gázrugós vasalatok emelik (mint az autók csomagtartó ajtaját), az emelés iránya tetszőlegesen kialakítható. Azaz a gázrugók segítségével az ágy lábvégéról, de akár az ágy tetszőleges oldaláról is emelhető lesz a matrac.

 

Az ágyak aljába könnyen kivehető fenéklemezeket teszünk. A matracokat tartó ágyrács alapvetéseben egy négy centi erősségű fa keret, fenyőfa ágydeszkákkal. Ez egy erős fa keret, ezt emeli fel a gázrugós vasalat és ezen a fa matractartó kereten található a matrac is. A keretet az ágy oldalán, belül és az ágy közepén található szintén négy centi erős ún ágygerinc tartják.

Az ágyneműtartós ágyakat csak tisztán ágyneműtartós vagy fiókokkal beépített ágyneműtartós kivitelekben készítjük. A fiókos változat esetén a fiókok egy masszív fa keret-rendszeren csúsznak fémsínek segítségével. A fiókokhoz tetszőleges fiókhúzók választhatóak.
Egy egyedi kivitelű ágyneműtartós ágy elkészítési ideje négy-tíz hét az ágy összetettségétől függően.

 


Hogy tudom használni?


Az általunk készített ágyneműtartós ágyakba nagyon sok mindent bele tudsz pakolni. Először végig kell gondolnod, hogy mit szeretnél eltenni az ágyadba, és azokat hogy, milyen rendszerességgel szeretnéd használni. A saját és családod igényeit, ahogy neked jó lenne. Szinte bármilyen kialakítású, óriási légköbméterű ágyneműtartós ágyakat tudunk készíteni. De persze nem feltétlenül akkora kell legyen egy ágyneműtartós ágy, mint egy anyahajó. Lehet könnyed, jól pakolható fiókos is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mindennapos használatát a gázrugós vasalat segíti. Csak egy rövid szakaszon kell erőt kifejteni a megemeléséhez, egy edzett családanyának ez nem jelent gondot. Vannak bizonyos használati tárgyak, amelyeket egy nap többször, több tízszer el kell tennünk és elő kell vennünk. Ezért fárasztó lehet emiatt emelgetni a matracot, hiába segíti azt gázrugó. Ezért készítünk olyan ágyneműtartós ágyakat, amelyekbe fiókokat építünk. Bárhogy, ahogy neked jó. Akár többet egymás mellé, egymás alá, ahogy neked tetszik. A képeken láthatod, hogy erős fa kereteket építünk a fiókoknak, a fa keretekre szerelt fémsíneken csúsznak a fiókok. A fiókokhoz tetszőleges fiókhúzókat választhatsz.

 


Hogy tudom takarítani?


Már a kezdetektől úgy készítjük az ágyneműtartós ágyainkat, hogy azok jól és könnyen takaríthatóak legyenek, egy háziasszony a férje ura segítsége nélkül is el tudja végezni az ágy alatti takarítást. Fontos, hogy a mi ágyneműtartós ágyaink alul körben teljesen zártak, szinte alig megy por az ágyak alá, persze azért néha kell alatta takarítani. Nagyon fontos gyártási elv nálunk, hogy az ágyneműtartós ágyaink ágyneműtartós részének alján található fenéklemezek nincsenek lerögzítve az ágyhoz, több darabból állnak, ezért egy háziasszony is könnyen ki tudja azokat kapni az ágy aljából és azok alól már könnyedén kitakaríthat. A fenéklemezekre szellőző lukakat készítünk. Kérésre a fenéklemezeket olyan erős anyagból is el tudjuk készíteni, hogy azokra rá is lehet állni.


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés