Kiegészítők


Az ágyneműtartós ágyad te vagy!


Egy jól sikerült ágyneműtartós ágy évtizedekig fogja szolgálni a családot. Ha bármi nem ideális rajta, kidobott pénznek fogod gondolni azt az összeget, amit rá szántál. Ha nem nyel el annyi mindent, amit szerettél volna, akkor mire jó? Ha pár centi miatt nem fér el benne egy bukósisak, síléc vagy bármilyen más neked fontos használati tárgyad, akkor mire jó? Ha meg kell szakadni, mire felemeled, akkor évtizedekig megszakadsz? Ha nem tetszik a színe vagy a formája, hogy fogsz vele együtt élni évtizedekig? Az Ágymester Manufaktúra válasza egyszerű: mi elkészítjük a számodra ideális ágyneműtartós ágyat. A számodra ideálisan kialakított elpakoló felületekkel, ha kell, beépített fiókokkal, a számodra ideális matracmagassággal, a neked tetsző színben és formákkal.

 

 

 

Semmi mást nem kell tenned, mint hogy megálmodd, ami neked ideális,praktikus és szép. Gondold végig, hogy mit vársz el az ágytól, mit szeretnél elpakolni benne, neked hogy tudná megkönnyíteni az életedet. És mitől tudnád szeretni igazán? Milyen színben szeretnéd a legjobban és mi a kedvenc formád? Ha mindez összeállt oszd meg velünk!
Számíthatsz a szakértelmünkre, elmondjuk a megvalósítás lehetőségeit. Nem szoktuk letörni az álmokat, sőt, számunkra ezek jelentik a szakmai fejlődés új útjait.

Ami megvalósítható, azt elkészítjük! Várjuk az elképzeléseiteket!


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés